0660 - 43 18 20 info@grovfoder.se

Våra referenser

”Jag har köpt grovfoder via Grovfoderbörsen och är mycket nöjd. Det är enkelt att beställa och professionell rådgivning och svar på frågor kring utfodring ingår. De gjorde även en bra uppföljning och de har ett genuint intresse för min hästs bästa!”
– Lisbeth Jarnebrink, privathästägare
 
”Vi har tagit hjälp av Sara Muhonen med att utfodra ett magert fölsto till gott hull. Vi har fått ett välmående fölsto som blev dräktigt och året därpå en fin och välväxt avkomma.”
– Anneli Kimmerud, uppfödare travhästar
 
”Sara Muhonen har varit till oss och föreläst om hästens tarmflora. Det blev stor uppslutning av en entusiastisk och intresserad publik som fick ta del av en intressant föreläsning. Vi är jättenöjda!”
– Totta Wikström och Louise Tysklind, Dalarnas Ridsportförbund
 
“När jag anordnade en utbildningsdag för Kommunals medlemmar anlitade vi Sara Muhonen som kom och föreläste om grovfoder till häst. Det var intressant, det blev en bra diskussion och vi fick med oss mycket matnyttigt. Det blev en riktigt bra dag för oss.”
– Jenny Thorin, Kommunal Norrbotten
 
”Jag anlitade Sara som en av föreläsarna i seminarieserien vi anordnade på Hästcentrum 2013-2014. Sara var en av de mest uppskattade föreläsarna och personligen värderar jag hennes driv och engagemang väldigt högt.”
– Malin Winsa, dåvarande projektledare Hästcentrum Boden
 
”Kursen var välplanerad med föreläsningar, eget arbete och workshops. Sara var fantastisk med sitt engagemang sin kompetens och inspiration. Det var kul att komma tillbaka till skolan och kunna tala om att det var en av de bästa kurserna jag varit på i hela mitt liv, faktiskt nog den bästa!”
– Marii Eriksson, Utbildare/instruktör häst, Kvinnerstagymnasiet
 
”I have had the pleasure to work with Sara during her PhD work at the Swedish University of Agricultural Sciences, her post doc work at AgroSup Dijon ‐ INRA, France and in building a site (www.forageforhorses.com) for information regarding feeding of horses. Sara has excellent skills in her profession and can transfer research work to popular science. Sara is a person who delivers on time according to plan and always in a positive spirit. When challenges appear she comes up with solutions. I hope I will have the pleasure to work with Sara again.”
– Lars Öhrn, Business Development Agri Group Manager